Вашата кошница е празна!

Поръчка & Доставка

ПОРЪЧКА & ДОСТАВКА

ПОРЪЧКА

Заявка на артикули, пуснати за продажба в сайта stopzona.com, може да стане по някои от следните начини:

- онлайн в платформата stopzona.com, с и без регистрация

- на телефон: 0883 28 30 40

- на Е-mail: office@stopzona.com

Ако сте нов клиент можете да направите поръчка като гост или да си създадете акаунт при нас.

Всички регистрирани профили имат достъп до история на поръчките си.

Ако желаете да закупите бързо и лесно само един продукт/размер, можете да използвате бутона "Купи сега", като при натискане на този бутон за съответния продукт, сайтът автоматично изтрива всички предходни продукти, добавени в кошницата и ви пренасочва директно към страницата за завършване на поръчката.

При закупуване на повече от един продукт, е необходимо да се направи регулярна поръчка онлайн в платформата stopzona.com, чрез добавяне на съответните артикули в кошницата чрез бутона "Добави в кошницата".

Доставката може да бъде до адрес или до офис на Еконт.

Ако желаете доставка до офис на Еконт, моля в полето "Адрес" напишете името на желания офис на Еконт Експрес.

Заплащането се извършва с наложен платеж, при доставката, като имате възможност за преглед и тест на стоката преди заплащането и.

След завършване на поръчка, stopzona.com ще изпрати потвърждение на поръчката по е-мейл. 

Поръчки се приемат 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, но изпращането им е съобразено с работното време на Еконт Ескпрес.

Възможно е в момента на поръчка, някоя/и от стоката/те междувременно да са се изчерпали при нашите партньори и това да е причина за неизпълнение или частично изпълнение на поръчката. В такива случаи Stopzona.com се задължава да уведомява своевременно за това своите клиенти и да уточнява с тях по нататъшните действия по съответната поръчка.

ДОСТАВКА

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ!

След успешно направена поръчка stopzona.com изпраща уведомителен е-мейл към потребителя, че поръчката е потвърдена и подлежи на изпращане с куриерска фирма Еконт Експрес.

Поръчките, получени до 16:00 часа в работен ден се изпращат на същия ден. Поръчките получени след този час се изпращат на следващия работен ден.

Доставките се извършват за 1-2 работени дни с часове за разнос между 9:00 и 18:00 часа до адрес на клиента, или между 9:00 и 18:00 часа в офис на Еконт Експрес (или според работното време на конкретния офис).

Доставки в неделя и празнични дни не се извършват.

Доставката е за сметка на клиента, като се добавя автоматично при завършване на поръчката и е включена в крайната сума на поръчката. 

Ако поръчката ви включва повече от един артикул е възможно да бъде доставена, като две или повече отделни пратки, тъй като публикуваните стоки за продажба, са собственост на различни търговци и се изпращат директно от техните складове. 

Това няма да оскъпи доставката за вас и вие ще заплатите регулярна цена за доставката само по една от пратките.

Посочената цена за доставка (5 лв.) е ориентировъчна и е възможно да има малка разлика нагоре или надолу според тарифите на куриерска фирма Еконт Експрес, в зависимост от това дали доставката е до офис на Еконт или до адрес, от теглото и големината на пратката и от размера на наложения платеж(цената на стоката).

Ако желаете да заявите куриер, проследите пратка или друга услуга на Еконт Експрес можете да го направите през този панел:

Stopzona.com предоставя на всеки от клиентите си възможност за преглед и тест на закупените стоки преди заплащането им.

Преди да бъде използвана опцията за преглед и тест на стоката, получателят заплаща куриерската услуга от продавача до него на Еконт Експрес и в случай, че откаже пратката след опция за преглед и тест, тази услуга остава за негова сметка, а разходите по връщането на стоката, са за сметка на stopzona.com

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по някои от следните начини:

Имейл: office@stopzona.com

Tелефон:

0883 28 30 40

 

Back to Top

 +359 882 053959